Máte rádi jednoduchý a funkční styl, trpíte alergiemi? Také se může stát, že bydlíte v nájmu a nesmíte zasahovat do zdí ani vrtat do oken. Jak si poradit se zastíněním místnosti? Můžete tento problém vyřešit jednoduše. Použijte roletu!

V nabídce máme:

  • Rolety DEN a NOC
  • Klasické rolety
  • Zatemňovací rolety

Všechny typy rolet mají jedno stejné, nemusí se vrtat do okenního rámu. Jejich ukotvení je možné dvěma způsoby. V prvním případě roletu zavěsíte na háčky přímo na okenní rám a v druhém ji můžete přilepit na okno. Oba způsoby fungují a používají se. Spodní díl rolety můžete ukotvit také do malých háčků. Vše je na návodu přehledné a v praxi je to „raz dva“.

 

U rolet DEN a NOC, které jsou oblíbené a moderní zastínění volíte nastavením neprůhledných a průhledných částí.

Klasické rolety jsou hladké bez vzoru a dopřejí vám částečné zastínění.

V případě že roletu nakupujete do ložnice nebo dětského pokoje, kde vám navíc svítí pouliční osvětlení, doporučujeme rolety zatemňovací. Jsou z materiálu Blackout a nahrazují právě tyto dekorační látky.

V případě že Vám má roleta nahradit pouze závěs, můžete si zakoupit garnýž s jednou tyčí a záclonu věšet na tuto jednoduchou variantu. V kuchyni se velmi často užívají rolety a k nim vitrážové tyče, které se také nalepují na okna. Na vitrážové tyče se upevňují krátké záclonky s očky.

Jestli v naší nabídce nenajdete správný rozměr rolety na vaše okno, nezoufejte, Napiště nám na naše KONTAKTY a my necháme vyrobit roletu i atypickou na zakázku. Vše s vámi domluvíme i telefonicky.