Naši zákaznici jsou různorodí, stejně tak jejich vkus. Přesto má nákup dekoračních látek, ze kterých také šijeme závěsy, povlaky na polštáře a třeba ubrusy jedno společné.

Nejprodávanější jsou látky na závěsy jednobarevné, nebo jen s velmi jemným vzorkem. Látky bez vzoru, lehké žíhaní, nebo vzor melanž usnadňuje sladit barvy v interiéru. V případě že máte vzorovanou sedačku, nebo výrazně vzorovaný koberec uvítáte nové vzory závěsových látek 7909. Ty mají právě pouze lehké žíhaní, tón v tónu. Nakoupili jsme celou paletu barev a můžete si z nich vybírat celé kolekce výrobku. Závěsy, povlaky i ubrusy a prostírání.

Nabídku jsme aktualizovali také v jednobarevných látkách na závěsy Blackout. Doplnili jsme barvu šedou a krémovou, a hlavně jsme rozšířili a rozměr 280 cm. Na velká okna se spatně shání velké a široké závěsy. Velké prosklené terasy je také potřeba odstínit a pokud nevolíte rolety, žaluzie, nebo předokenní rolety, můžeme vám ušít široké závěsy bez sešívání.

Stále více zákazníku hledá i čistě přírodní materiály a vybavují si například kuchyně a jídelny bavlněnými látkami. Proto u nás seženete oblíbený Kanafas. Klasickou kostičku 1x1 cm jsme rozšířili i o malou kostičku 0,5x0,5 cm. Můžete si tak ušít závěsy, kanýry, ubrusy i povlaky a také povlečení ve vesnickém stylu. Vzor na kanafasu je tkaný, další oblíbenou českou látkou je modrotisk. Ten v nabídce stále máme a lze ho doplnit z výběru UNI bavlny.

Z každé látky vám na objednání ušijeme závěs, ubrus či povlak na polštář. Stačí si zadat požadavek do objednávky. Nově máme v objednávkovém formuláři i prostor na poznámku. Tam můžete vepsat požadavky na rozměry, včetně objednání atypického šití.

Sháníte levné látky? Sledujte označení výprodeje, který pravidelně provádíme u zbytků, které máme. Můžete tak levně nakoupit. Počítejte však s tím, že u výprodejů je omezené množství a zbytky můžeme mít ve více kusech.